Santos Irodabútor

A Santos irodabútor-család különböző formájú, méretű és színű asztallapjai és kötőelemei segítségével tárgyalók, titkárságok és különböző funkciójú irodák rendezhetők be. A könnyen tisztítható, kopásálló laminált asztalfelületek és oldallapok egységes stílusú, esztétikus munkahelyek kialakítását teszik lehetővé. A karakteres megjelenésű favázas irodabútornál minden egyes elem tetszőlegesen kombinálható, a különböző asztallapok és az eltérő színű asztallábak ötletessen variálhatók. A munkahelyhez épített asztalmagasságú kiegészítő szekrény bővítheti a munkafelületet, és egyben tárolási lehetőséget is biztosít. A központi záras görgős irattároló szekrényes tetszés szerint felszerelhetők hagyományos vagy függőmappás fiókokkal. Komplett irodai szekrényrendszer alakítható ki a gazdag elemválasztékból.

Az asztalokhoz egyik oldalról illeszkedő számítógépasztal és a másik oldalról kapcsolódó tárgyalóasztal egyben kínál kellemes és kényelmes munkahelyet a kommunikációs és a háttérmunka területén. A különböző szélességű asztalokra szerelhető monitortartók, pultok és kihúzható billentyűzettartók helytakarékos és praktikus megoldást kínálnak.

Az irodabútor-család közkedvelt bútora az otthoni és irodai munkához egyaránt jól használható sarokmunkahely. Kitűnő megoldás a kihasználatlan sarkok bútorozására. Az asztalok kétféle magasságú rátét pulttal, sarok elemekkel optimális recepciót, kiszolgáló pultot alkotnak, eltakarva az ügyféltől a bizalmas iratokat. A tetszetős formájú pultok a vendég felöli oldalról az ülőbútorok színével harmonizáló vagy azonos kárpitú betéttel is kiegészíthetők. A munkalap alá szerelhető kábeltartó tálca és az asztallapoknál az igény szerinti elrendezésű kábelkivezető lehetővé teszi a kábelek esztétikus elrendezését.
A fogantyúk  színe  a  környezetnek, vagy  a cég arculatának megfelelően  választható,  az  iratszekrények   pedig  azonos  stílusú  és  színű  gardrób szekrényekkel    egészíthetők    ki.      A   teleajtós szekrények  igény  szerint zárral  ellátva is rendelhetők.       A    teljes laminált   hátfal    révén   az irattárolók térelválasztóként  s  használhatók, s az aljzatnak    megfelelően  különböző   lábazatokkal választhatók.

Asztalkombinációk

Asztal lapok

Asztal lábak

Bútorlap minták