Stúdió Irodabútor

A változatosan kombinálható Stúdió irodabútorcsalád különböző funkciójú munkahelyek egységes stílusú kialakítását teszi lehetővé. A sokoldalúan variálható irodabútor alkalmas kapcsolt munkahelyek, nagyterű és kisméretű irodák berendezésére is.

A laminált asztallapok éleit védőszegély borítja, felületeik vegyszer- és karcálló bevonatúak. Egyenetlen padlózaton a fém csõlábak magasségkiegyenlítő rendszere biztosítja az asztalok stabilitását. A fémváz festése porszórt eljárással készül, így jobban ellenáll a környezeti hatásoknak és könnyen tisztítható. A lábakra szerelhető torony- és nyomtatótartó segít az eszközök kézközeli elhelyezésében.
        

A Stúdió irodabútor különböző színű asztalfelületei és fémlábai kellemesen kombinálhatók egymással és a kiegészítõkkel. A lábakat díszítőbetétlemezek, valamint a fogantyúk színe a cég arculatának megfelelõen választható. A praktikus irodai munkahelyek az áttekinthető, jól szervezet irodai munkát segítik, kényelmes munkafeltételeket bíztosítva a legkisebb rendelkezésre álló helyen is. Igény esetén a bútor rejtett kábelcsatornával szállítható. A fémlábas asztalok lábbetéteinek megduplázásával és az asztallapokba fúrható kábelátvezető nyílás segítségével a munkahelyet behálózó kábelköteg eltüntethető . A szekrényeket borító fedlapok, az ajtófrontokat díszítő előtétek festett színeivel tovább gazdagíthatjuk irodánk színvilágát.

A különbözö irattárolók szekrények elemei modulszerűen kombinálhatók. Színesebbé tehetjük irodánkat az üveges vitrinek, nyitott polcok és fiókos szekrények színben és formában harmonizálható kialakításával. A praktikus sarokpolcok segítségével a legkisebb szegleteket is
kihasználhatjuk, a szekrénysor lezárásaként pedig oldhatjuk a polcok szögletes formáit. A szekrények rendelhetõk belső halogén világítással, prospektustartó polccal és postázó fiókokkal is. A hagyományos "faltól-falig" szekrénysoron túlmutatva izgalmas falfelületek alakíthatók ki az elemek magasságának variálásával.
 
 

Asztalkombinációk

Bútor lapok

Bútor lábak

Bútorlap minták