Sziluett Irodabútor

A vezetői irodába javasolt Sziluett fémvázas irodabútor-családot az elegancia és az egyedi kidolgozott formavilág jellemzi. A cseresznye és bükkfa lágy vonala harmónikus egységet alkot a fém erőteljességével. A pácolt tömörfa borítás és a perforált lábbetét a bútor tökéletes harmóniáját adja.

Az asztal alatt elhelyezkedő perforált előlap biztosítja a bútor stabilitását és tágas helyet a kábelek vezetésére. Tárgyalóasztaloknál szép összhatást nyújthat a különböző színű ívek játéka. Az irodaberendezést a bútorral azonos színű, fabetétes fogas egészítheti ki.

A   reprezentatív  Sziluett  irodabútor  íves  asztallapjainak    és   lábainak   összhangja
természetességet sugároz.   Tervezőink nagy  hangsúlyt fektettek arra,  hogy  a  vezetői munkahelyek  önálló   munkavégzésre  és  tárgyalásra   egyaránt  alkalmasak  legyenek. Különösen  praktikus  és  elegáns  az   íves    fémlábakra   épített  szekrénysor,   mely   a dolgozóasztalok   formai  megoldását  ismétli.   Az   eltérő  formájú  és  színösszeállítású fogantyúk  a  szekrényeket  izgalmasabbá  teszik.

A   patinás, funérozott felület meleg és természetes hatást ad az irodának. Az íves edzettüvegajtók örök eleganciát sugároznak, amit kiemel a fogantyúk íve és az igény szerinti beépített világítás. A lekerekített, egyedi formák teszik klasszikussá és egyéni hangulatúvá a tárgyalókat.